Houding, beweging en techniek die jou past

Privéles door Suzanne

In een privéles gaan wij jouw unieke en persoonlijke ruitervoorkeuren ontdekken en zo ontstaat een ruitervoorkeuren profiel. Na het profileren gaan we direct aan de slag met jou en je paard. Zodat jij gelijk kunt voelen wat jouw ideale ruitertechniek is en hoe jij meer souplesse en ontspanning voor elkaar kunt krijgen. Waardoor de relatie en samenwerking met jouw paard meteen verbetert.

Een privéles is geschikt als je:

Jezelf echt wilt verbeteren en enorme stappen wilt maken in jouw souplesse, ontspanning en stabiliteit. Communicatie en de band met jouw paard is erg belangrijk voor je en jouw ruitergevoel wil je graag vergroten. Jij verlangt meer resultaat uit de trainingen, zodat jij en je paard een hecht team worden.

Wil je meerdere keren achter elkaar trainen, kijk dan eens bij het individuele trainingstraject. 

Investering in jezelf: € 95,00 excl. reiskosten

Ruitervoorkeuren traject met video

Stel, je woont echt ver bij mij vandaan waardoor de reis lang is en de kosten hoog worden. Dan is hier de oplossing waardoor jij maar één keer de reiskosten betaalt.

Training op locatie

In de eerste training gaan wij jouw unieke en persoonlijke ruitervoorkeuren ontdekken en zo ontstaat je ruitervoorkeuren profiel. Na het profileren gaan we direct aan de slag met jou en je paard. Zodat jij gelijk kunt voelen wat jouw ideale ruitertechniek is en hoe jij meer souplesse en ontspanning voor elkaar kunt krijgen. Waardoor de relatie en samenwerking met je paard meteen verbetert.

Daarna videomomenten

Training twee en drie zijn video momenten. Jij stuurt mij op twee momenten video’s. Jij geeft aan tegen welke moeilijkheden je aanloopt, ik geef feedback op de video’s. Je video kan een proef zijn, een training of beide. De twee video momenten bepalen we samen. Ze kunnen een half uur per video moment beslaan.

Investering in jezelf: € 150,00 excl. reiskosten

“Op gevoel, wijsheid, ervaring en zelf ervaren laat Suzanne je zien en voelen wat jouw lichaam doet. Mijn paard was ook zeer tevreden over hoe Suzanne mij de dingen uitlegde en liet voelen. Veel geleerd en nu verder in de praktijk brengen.

Super fijn wanneer je weet welke voorkeuren je lichaam heeft! En bijzonder hoe Suzanne daar achter komt met oefeningen en daarna meteen op je paard ermee aan de gang gaat.

Anette Timmer